Vincent Juvyns (ING): "We verwachten niet dat de resultaten een dramatisch beeld gaan tonen. De Europese Centrale Bank, die de stress tests heeft opgespeld, garandeert ook de stabilteit van het financieel systeem. De centrale bank zal achteraf dan ook geen brandweer komen spelen. Eigenlijk is hier dus sprake van een soort belangenvermenging."

Het sentiment rond de financials is lange tijd negatief geweest, gezien de grote onzekerheden die de sector in hun ban hielden. Juvyns: "We hebben recent onze weging voor de financials verhoogd, de sector staat bij ons nu op neutraal waar dat voordien onderwogen was. Het lijkt echter nog te vroeg om al een koopadvies voor de financials te geven. Mogelijk krijgen de koersen na de publicatie van de cijfers toch wat meer bewegingsvrijheid."

Vincent Juvyns (ING): "We verwachten niet dat de resultaten een dramatisch beeld gaan tonen. De Europese Centrale Bank, die de stress tests heeft opgespeld, garandeert ook de stabilteit van het financieel systeem. De centrale bank zal achteraf dan ook geen brandweer komen spelen. Eigenlijk is hier dus sprake van een soort belangenvermenging." Het sentiment rond de financials is lange tijd negatief geweest, gezien de grote onzekerheden die de sector in hun ban hielden. Juvyns: "We hebben recent onze weging voor de financials verhoogd, de sector staat bij ons nu op neutraal waar dat voordien onderwogen was. Het lijkt echter nog te vroeg om al een koopadvies voor de financials te geven. Mogelijk krijgen de koersen na de publicatie van de cijfers toch wat meer bewegingsvrijheid."