Vincent Juvyns (ING): "De Amerikaanse arbeidsmarkt is nog niet gestabiliseerd, zo blijkt. Enkele indicatoren zijn misschien verbeterd, maar van een forse economische groei is in geen enkel geval sprake."

In de huidige omstandigheden heeft het team analisten van ING een neutraal advies voor aandelen. Juvyns: "We zijn alleen positief voor de emerging markets, waar nog altijd opportuniteiten zijn weggelegd. Dat geldt zowel voor aandelen als voor obligaties uit de groeilanden. Hou er wel rekening mee dat op korte termijn de evolutie van de beurskoersen volatiel kan blijven."

Vincent Juvyns (ING): "De Amerikaanse arbeidsmarkt is nog niet gestabiliseerd, zo blijkt. Enkele indicatoren zijn misschien verbeterd, maar van een forse economische groei is in geen enkel geval sprake." In de huidige omstandigheden heeft het team analisten van ING een neutraal advies voor aandelen. Juvyns: "We zijn alleen positief voor de emerging markets, waar nog altijd opportuniteiten zijn weggelegd. Dat geldt zowel voor aandelen als voor obligaties uit de groeilanden. Hou er wel rekening mee dat op korte termijn de evolutie van de beurskoersen volatiel kan blijven."