Vincent Juvyns (ING): "De beleggers mogen zich niet zomaar laten afschrikken. De beurs is nog steeds aantrekkelijk voor een beleggingshorizon van een paar jaren voor ogen heeft. Op korte termijn kan er weliswaar wat volatiliteit blijft, maar de omstandigheden voor de lange termijn blijven gunstig voor aandelen."

Dat geldt alleszins voor beleggers die een beleggingshorizon van 10 jaar voor ogen hebben. Juvyns: "Gezien het huidige rendement op obligaties lijkt de keuze mij snel gemaakt. Ik geef de voorkeur voor een aandelenfonds met een looptijd van 10 jaar, liever dan te kiezen voor obligaties. De dividendrendementen op aandelen zijn momenteel erg interessant, wanneer we die afzetten tegen de rendementen op obligaties."

Vincent Juvyns (ING): "De beleggers mogen zich niet zomaar laten afschrikken. De beurs is nog steeds aantrekkelijk voor een beleggingshorizon van een paar jaren voor ogen heeft. Op korte termijn kan er weliswaar wat volatiliteit blijft, maar de omstandigheden voor de lange termijn blijven gunstig voor aandelen." Dat geldt alleszins voor beleggers die een beleggingshorizon van 10 jaar voor ogen hebben. Juvyns: "Gezien het huidige rendement op obligaties lijkt de keuze mij snel gemaakt. Ik geef de voorkeur voor een aandelenfonds met een looptijd van 10 jaar, liever dan te kiezen voor obligaties. De dividendrendementen op aandelen zijn momenteel erg interessant, wanneer we die afzetten tegen de rendementen op obligaties."