Het betreft de Braziliaanse real, de Indonesische rupia, de Zuid-Afrikaanse rand, de Indische rupee en de Turkse lira, niet toevallig vijf munten die in aanloop van de FOMC-meeting van 18 september in zwaar stormweer waren beland. De hemel lijkt momenteel iets opgeklaard, maar het blijft opletten geblazen.

De zwakke punten van deze valuta's zijn hoge inflatie, een zwakke economische groei, grote externe deficieten en in sommige gevallen een relatief grote blootstelling aan China. Volgens Morgan Stanley kunnen deze munten vooral ten opzichte van de dollar verzwakken.

Het betreft de Braziliaanse real, de Indonesische rupia, de Zuid-Afrikaanse rand, de Indische rupee en de Turkse lira, niet toevallig vijf munten die in aanloop van de FOMC-meeting van 18 september in zwaar stormweer waren beland. De hemel lijkt momenteel iets opgeklaard, maar het blijft opletten geblazen. De zwakke punten van deze valuta's zijn hoge inflatie, een zwakke economische groei, grote externe deficieten en in sommige gevallen een relatief grote blootstelling aan China. Volgens Morgan Stanley kunnen deze munten vooral ten opzichte van de dollar verzwakken.