In de Verenigde Staten gaat de voorkeur uit naar largecaps met goede zichtbaarheid. Dan is er nog de thematiek van de opkomende markten (consumptie en Europese ondernemingen die daarvan profiteren, China, grondstoffen).

Goud geldt als diversificatie en bescherming, met converteerbare obligaties volgens Edmond de Rothschild Asset Management Benelux als een alternatief met beperkte volatiliteit voor beleggingen in aandelen, en tot slot een flexibele aandelenstrategie waarbij een verlaagde volatiliteit centraal staat.

In de Verenigde Staten gaat de voorkeur uit naar largecaps met goede zichtbaarheid. Dan is er nog de thematiek van de opkomende markten (consumptie en Europese ondernemingen die daarvan profiteren, China, grondstoffen). Goud geldt als diversificatie en bescherming, met converteerbare obligaties volgens Edmond de Rothschild Asset Management Benelux als een alternatief met beperkte volatiliteit voor beleggingen in aandelen, en tot slot een flexibele aandelenstrategie waarbij een verlaagde volatiliteit centraal staat.