Dwane stelt dat vijf jaar van geld pompen in de economie uiteindelijk weinig effect heeft en dat deflatie op de loer ligt.

Europa zakt weer weg in recessie, in de VS is de economie steeds afhankelijker van staatshulp en de opkomende landen zien de groei afzwakken omdat de vraag uit de ontwikkelde landen stagneert en ze niet genoeg kunnen verkopen in hun eigen markten.

De centrale banken wereldwijd zullen nog onconventionelere maatregelen moeten gaan nemen komende zomer om de weinige economische groei die er nog is te behouden en deflatie af voorkomen.

Dwane stelt dat vijf jaar van geld pompen in de economie uiteindelijk weinig effect heeft en dat deflatie op de loer ligt. Europa zakt weer weg in recessie, in de VS is de economie steeds afhankelijker van staatshulp en de opkomende landen zien de groei afzwakken omdat de vraag uit de ontwikkelde landen stagneert en ze niet genoeg kunnen verkopen in hun eigen markten. De centrale banken wereldwijd zullen nog onconventionelere maatregelen moeten gaan nemen komende zomer om de weinige economische groei die er nog is te behouden en deflatie af voorkomen.