Deze stelt goud, goudfutures en goudopties te hebben gekocht en verliezen te hebben geleden als gevolg van de manipulatie van de goudmarkt. De vijf betrokken banken zijn deze betrokken bij de fixing van de goudprijs om 15 uur op de London Bullion Market.

Het betreft dus meer bepaald Société Générale, Deutsche Bank, Barclays, Bank of Nova Scotia en HSBC. Maher is de zaak opgestart als een class action, wat betekent dat ze ook betrekking heeft op andere beleggers die verliezen zouden hebben geleden wegens manipulatie van de goudprijs.

Deze stelt goud, goudfutures en goudopties te hebben gekocht en verliezen te hebben geleden als gevolg van de manipulatie van de goudmarkt. De vijf betrokken banken zijn deze betrokken bij de fixing van de goudprijs om 15 uur op de London Bullion Market. Het betreft dus meer bepaald Société Générale, Deutsche Bank, Barclays, Bank of Nova Scotia en HSBC. Maher is de zaak opgestart als een class action, wat betekent dat ze ook betrekking heeft op andere beleggers die verliezen zouden hebben geleden wegens manipulatie van de goudprijs.