Melanie Mühl, uitgever van de krant Frankfurter Allgemeine, is daar allesbehalve verbaasd over. Zij stelt vast dat de Zweden met toenemende verbazing zien wat Europa in Griekenland aanricht.

De levensstandaard in dat land is daar in sneltreinvaart achteruitgeboerd, maar vooral op sociaal vlak is er zich een drama aan het voltreken.

De gemeenschap is in Griekenland zo ver uitgehold dat ze op het punt staat om in te storten. Overleven is in het land de prioriteit nummer één geworden, van enige solidariteit is geen sprake meer. Landen als Zweden willen dergelijke situatie in eigen land kost wat kost vermijden en houden zich dan ook ver van Europa.

Melanie Mühl, uitgever van de krant Frankfurter Allgemeine, is daar allesbehalve verbaasd over. Zij stelt vast dat de Zweden met toenemende verbazing zien wat Europa in Griekenland aanricht. De levensstandaard in dat land is daar in sneltreinvaart achteruitgeboerd, maar vooral op sociaal vlak is er zich een drama aan het voltreken. De gemeenschap is in Griekenland zo ver uitgehold dat ze op het punt staat om in te storten. Overleven is in het land de prioriteit nummer één geworden, van enige solidariteit is geen sprake meer. Landen als Zweden willen dergelijke situatie in eigen land kost wat kost vermijden en houden zich dan ook ver van Europa.