Daarmee gedroeg hij zich in lijn met de meeste van zijn landgenoten, want de meeste Vietnamezen houden een groot deel van hun spaargeld in goud aan. Maar volgens Vuong is dat een verkeerde aanpak, het is tijd om het goud te verkopen en om vastgoed te kopen.

Interesse voor vastgoed neemt toe

De interesse voor vastgoed in Zuid-Oost Azië neemt inderdaad toe en daar profiteert Vuong met zijn beleggingsmaatschappij Vingroup Joint-Stock Co van. Hij ontwikkelt momenteel in zijn land een 8-tal projecten voor een totaal bedrag van meer dan 4 miljard dollar.

Inderdaad verkopen veel Vietnamezen hun goud om vastgoed te kopen, de vraag is zeer groot. Maar Vuong is niet alleen actief in Vietnam, hij heeft ook projecten lopen in Singapore en Hong Kong. Ook in beide stadsstaten bestaat er een zeer grote vraag naar vastgoed.

Daarmee gedroeg hij zich in lijn met de meeste van zijn landgenoten, want de meeste Vietnamezen houden een groot deel van hun spaargeld in goud aan. Maar volgens Vuong is dat een verkeerde aanpak, het is tijd om het goud te verkopen en om vastgoed te kopen. Interesse voor vastgoed neemt toeDe interesse voor vastgoed in Zuid-Oost Azië neemt inderdaad toe en daar profiteert Vuong met zijn beleggingsmaatschappij Vingroup Joint-Stock Co van. Hij ontwikkelt momenteel in zijn land een 8-tal projecten voor een totaal bedrag van meer dan 4 miljard dollar. Inderdaad verkopen veel Vietnamezen hun goud om vastgoed te kopen, de vraag is zeer groot. Maar Vuong is niet alleen actief in Vietnam, hij heeft ook projecten lopen in Singapore en Hong Kong. Ook in beide stadsstaten bestaat er een zeer grote vraag naar vastgoed.