Vietnam en andere Aziatische landen kijken bang richting Japan, waarbij in eerstgenoemd land scholen deze week dwongen om leerlingen binnen te blijven vanwege mogelijk gevaar.

Sommige bedrijven gaven hun werknemers toestemming vroeger om naar huis te gaan, kwestie van mogelijke radioactieve regens te vermijden. Op de Filippijnen schrapte een universiteit de cursussen vanwege het gevaar op bestraling.

Michael O'Leary, hoofd van de World Health Organization in China, deed een oproep naar de regeringen om de geruchten over nucleair gevaar buiten Japan zo snel mogelijk de kop in te drukken.

Vietnam en andere Aziatische landen kijken bang richting Japan, waarbij in eerstgenoemd land scholen deze week dwongen om leerlingen binnen te blijven vanwege mogelijk gevaar. Sommige bedrijven gaven hun werknemers toestemming vroeger om naar huis te gaan, kwestie van mogelijke radioactieve regens te vermijden. Op de Filippijnen schrapte een universiteit de cursussen vanwege het gevaar op bestraling. Michael O'Leary, hoofd van de World Health Organization in China, deed een oproep naar de regeringen om de geruchten over nucleair gevaar buiten Japan zo snel mogelijk de kop in te drukken.