Dankzij zijn groot aanbod van kleinere wagens staat Volkswagen op de eerste rij om hiervan te profiteren. Tegelijk draagt deze artificiële vraagcreatie volgens SG Private Banking de kiemen in zich van een latere terugval.

In de autosector geeft de bank momenteel de voorkeur aan BMW waarvoor een koersdoel van 30 EUR wordt gehanteerd. Via D'Ieteren kan ook ingespeeld worden op het succes van de Volkswagen-stal in België, waarbij het cyclische karakter wordt getemperd door Belron (voertuigbeglazing). De waarde van de participatie in Avis Europe in het geheel is verwaarloosbaar.

Dankzij zijn groot aanbod van kleinere wagens staat Volkswagen op de eerste rij om hiervan te profiteren. Tegelijk draagt deze artificiële vraagcreatie volgens SG Private Banking de kiemen in zich van een latere terugval. In de autosector geeft de bank momenteel de voorkeur aan BMW waarvoor een koersdoel van 30 EUR wordt gehanteerd. Via D'Ieteren kan ook ingespeeld worden op het succes van de Volkswagen-stal in België, waarbij het cyclische karakter wordt getemperd door Belron (voertuigbeglazing). De waarde van de participatie in Avis Europe in het geheel is verwaarloosbaar.