Daartoe zullen in de komende dagen de nodige contacten worden gelegd. In afwachting schort de VFB zijn stemadvies op. De oude Nee,Ja,Ja is hoe dan ook achterhaald, aangezien de dagorde verschillend is.

De VFB houdt wel vast aan de filosofie dat de verkoop van Fortis Bank wellicht de minst slechte manier was en blijft om uit de moeilijkheden te geraken.

De aandeelhouders van Fortis Holding hebben hun zeggenschap terug, de nieuwe deal maakt een verzekeringstrategie mogelijk en dus op termijn weer aandeelhouderswaarde.

Het zou echter onverstandig zijn nu te snel ja te zeggen, wetende dat er nog zeer belangrijke afspraken met BNPP en de Belgische overheid moeten worden gemaakt. Als we niet bereid zijn om desnoods andermaal Nee te stemmen, respecteren de Fransen ons niet.

Wie al aan VFB een volmacht wil geven, mag dat al doen. In deze situatie verzoeken wij u de volmacht BLANCO te laten. We zullen zo snel mogelijk ons stemadvies bekend maken, maar de timing hangt ook af van andere partijen.

Daartoe zullen in de komende dagen de nodige contacten worden gelegd. In afwachting schort de VFB zijn stemadvies op. De oude Nee,Ja,Ja is hoe dan ook achterhaald, aangezien de dagorde verschillend is. De VFB houdt wel vast aan de filosofie dat de verkoop van Fortis Bank wellicht de minst slechte manier was en blijft om uit de moeilijkheden te geraken. De aandeelhouders van Fortis Holding hebben hun zeggenschap terug, de nieuwe deal maakt een verzekeringstrategie mogelijk en dus op termijn weer aandeelhouderswaarde. Het zou echter onverstandig zijn nu te snel ja te zeggen, wetende dat er nog zeer belangrijke afspraken met BNPP en de Belgische overheid moeten worden gemaakt. Als we niet bereid zijn om desnoods andermaal Nee te stemmen, respecteren de Fransen ons niet. Wie al aan VFB een volmacht wil geven, mag dat al doen. In deze situatie verzoeken wij u de volmacht BLANCO te laten. We zullen zo snel mogelijk ons stemadvies bekend maken, maar de timing hangt ook af van andere partijen.