Daartegenover staat dat de waarderingen teruggevallen zijn tot aantrekkelijke niveaus. SG Private Banking neemt zowel levensverzekeraar Prudential als (her)verzekeraar Munich Re op in de Stocks to Buy.

Prudential publiceerde recent sterke jaarresultaten. Het niveau van de kapitaalbuffer was geruststellend en het risico op een kapitaalverhoging lijkt beperkt. Daarnaast bezit de groep een bovengemiddeld groeipotentieel door zijn sterke aanwezigheid in de Aziatische groeilanden.

Westerse consumenten zijn voor hun pensioen steeds meer aangewezen op de privémarkt. Prudential kan hiervan profiteren dankzij zijn aanwezigheid op de Britse en Amerikaanse pensioenmarkt.

Bij een koersdoel van 425 GBp bedraagt het brutodividendrendement 4,4% en zou het aandeel tegen 0,7 keer de boekwaarde (Embedded Value-basis) noteren.

Daartegenover staat dat de waarderingen teruggevallen zijn tot aantrekkelijke niveaus. SG Private Banking neemt zowel levensverzekeraar Prudential als (her)verzekeraar Munich Re op in de Stocks to Buy. Prudential publiceerde recent sterke jaarresultaten. Het niveau van de kapitaalbuffer was geruststellend en het risico op een kapitaalverhoging lijkt beperkt. Daarnaast bezit de groep een bovengemiddeld groeipotentieel door zijn sterke aanwezigheid in de Aziatische groeilanden. Westerse consumenten zijn voor hun pensioen steeds meer aangewezen op de privémarkt. Prudential kan hiervan profiteren dankzij zijn aanwezigheid op de Britse en Amerikaanse pensioenmarkt. Bij een koersdoel van 425 GBp bedraagt het brutodividendrendement 4,4% en zou het aandeel tegen 0,7 keer de boekwaarde (Embedded Value-basis) noteren.