Een handtekening van deze rocker brengt makkelijk 1500 dollar op. Volgens de Amerikaanse Professional Sports Authenticator (PSA)/DNA kan echter een contract getekend door Elvis een veelvoud van dit bedrag opbrengen. In sommige gevallen wordt er tot 35.000 dollar voor geboden.

De Professional Sports Authenticator (PSA)/DNA waarschuwt echter in één adem dat de handtekeningen van Elvis Presley op grote schaal worden vervalst. Vooral in Nederland en Duitsland worden dergelijke vervalsingen aangetroffen. Na Elvis Presley worden ook handtekeningen van de Beatles op grote schaal vervalst.

Een handtekening van deze rocker brengt makkelijk 1500 dollar op. Volgens de Amerikaanse Professional Sports Authenticator (PSA)/DNA kan echter een contract getekend door Elvis een veelvoud van dit bedrag opbrengen. In sommige gevallen wordt er tot 35.000 dollar voor geboden. De Professional Sports Authenticator (PSA)/DNA waarschuwt echter in één adem dat de handtekeningen van Elvis Presley op grote schaal worden vervalst. Vooral in Nederland en Duitsland worden dergelijke vervalsingen aangetroffen. Na Elvis Presley worden ook handtekeningen van de Beatles op grote schaal vervalst.