Daarbij lijken de activiteiten in de fabrieken te stabiliseren. De index van de aankoopmanagers in de verwerkende industrie - uitgedrukt in de Institute for Supply Management's index - kwam vorige maand uit op 48,90.

Dat is een hoogtepunt voor de afgelopen 11 maanden, of een nieuwe piek ten opzichte van de 44,80 uit juni. In december bereikte deze index een bodem op 32,90. Onder 50 is echter nog steeds sprake van een krimp in de verwerkende industrie, rond 50 mag er van een stabilisatie gesproken worden.

Daarbij lijken de activiteiten in de fabrieken te stabiliseren. De index van de aankoopmanagers in de verwerkende industrie - uitgedrukt in de Institute for Supply Management's index - kwam vorige maand uit op 48,90. Dat is een hoogtepunt voor de afgelopen 11 maanden, of een nieuwe piek ten opzichte van de 44,80 uit juni. In december bereikte deze index een bodem op 32,90. Onder 50 is echter nog steeds sprake van een krimp in de verwerkende industrie, rond 50 mag er van een stabilisatie gesproken worden.