In Brussel maakte de BEL 20 een relatief goede beurt ten opzichte van de andere beursindices, de belangrijkste Belgische beursindex werd een half procent hoger afgevlagd. Met de cijfers op komst kon Delhaize een winst van iets meer dan anderhalf procent vasthouden.

Het wordt opnieuw een drukke week wat bedrijfsresultaten betreft, met de klemtoon op de tweede helft van de week. Maar daarnaast zijn natuurlijk ook de macro-economische indicatoren belangrijk. Vandaag werd bekend dat de index van de aankoopmanagers in de verwerkende industrie vorige maand op 51,30 uitkwam, een cijfer dat iets boven de verwachtingen van de analisten lag.

In Brussel maakte de BEL 20 een relatief goede beurt ten opzichte van de andere beursindices, de belangrijkste Belgische beursindex werd een half procent hoger afgevlagd. Met de cijfers op komst kon Delhaize een winst van iets meer dan anderhalf procent vasthouden. Het wordt opnieuw een drukke week wat bedrijfsresultaten betreft, met de klemtoon op de tweede helft van de week. Maar daarnaast zijn natuurlijk ook de macro-economische indicatoren belangrijk. Vandaag werd bekend dat de index van de aankoopmanagers in de verwerkende industrie vorige maand op 51,30 uitkwam, een cijfer dat iets boven de verwachtingen van de analisten lag.