Op basis van een dividendrendement van ruim 3,4% lijkt GE nog altijd koerspotentie te hebben. Dat geldt ook voor Intel. Er was enige verwarring rondom de cijfers. Slecht waren ze zeker niet maar een aantal analisten was teleurgesteld over de vooruitzichten van het bedrijf.

Een van de zorgen is dat het bedrijf op dit moment veel investeert terwijl de opbrengsten achter blijven. Maar de zorgen lijken
wat te overdreven.

Immers een bedrijf wat investeert probeert zo toekomstige groei te krijgen. In een bedrijfstak die geen toekomst heeft is dat onverstandig. Maar dat kan men moeilijk zeggen over de producten die Intel maakt.

Op basis van een dividendrendement van ruim 3,4% lijkt GE nog altijd koerspotentie te hebben. Dat geldt ook voor Intel. Er was enige verwarring rondom de cijfers. Slecht waren ze zeker niet maar een aantal analisten was teleurgesteld over de vooruitzichten van het bedrijf. Een van de zorgen is dat het bedrijf op dit moment veel investeert terwijl de opbrengsten achter blijven. Maar de zorgen lijken wat te overdreven. Immers een bedrijf wat investeert probeert zo toekomstige groei te krijgen. In een bedrijfstak die geen toekomst heeft is dat onverstandig. Maar dat kan men moeilijk zeggen over de producten die Intel maakt.