Dat betekent dat in de verte al weer een nieuwe cijferstroom wenkt. In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Berkshire Bankcorporation.

In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels opgedroogd, hoewel in de komende dagen nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren.

Blikvangers deze week waren de cijfers van Unicredit (dinsdag gepubliceerd) en die van Banco Monte dei Paschi di Siena, Theolia en Vienna Insurance (donderdag).

Vandaag komt Salzgitter nog met de cijfers. In Brussel rapporteren vandaag onder andere CoBrHa en Floridienne.

Weinig winstwaarschuwingen

In de afgelopen dagen kregen we weinig winstwaarschuwingen te horen, maar dat betekent nog niet dat de cijfers over het eerste kwartaal van de allerbeste kwaliteit zullen zijn. Veel analisten vrezen dat vooral de Amerikaanse bedrijven niet meer in staat gaan zijn om in positieve zin te verrassen.

Volgens sommige analisten is de correctie bij de grondstoffen in de afgelopen dagen daarvoor een teken aan de wand. Er zal dan ook met bijzondere aandacht worden uitgekeken naar de cijfers van Alcoa, dat traditioneel als eerste de cijferstroom in de Verenigde Staten op gang zal schieten.

Dat betekent dat in de verte al weer een nieuwe cijferstroom wenkt. In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Berkshire Bankcorporation. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels opgedroogd, hoewel in de komende dagen nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Blikvangers deze week waren de cijfers van Unicredit (dinsdag gepubliceerd) en die van Banco Monte dei Paschi di Siena, Theolia en Vienna Insurance (donderdag). Vandaag komt Salzgitter nog met de cijfers. In Brussel rapporteren vandaag onder andere CoBrHa en Floridienne.Weinig winstwaarschuwingen In de afgelopen dagen kregen we weinig winstwaarschuwingen te horen, maar dat betekent nog niet dat de cijfers over het eerste kwartaal van de allerbeste kwaliteit zullen zijn. Veel analisten vrezen dat vooral de Amerikaanse bedrijven niet meer in staat gaan zijn om in positieve zin te verrassen. Volgens sommige analisten is de correctie bij de grondstoffen in de afgelopen dagen daarvoor een teken aan de wand. Er zal dan ook met bijzondere aandacht worden uitgekeken naar de cijfers van Alcoa, dat traditioneel als eerste de cijferstroom in de Verenigde Staten op gang zal schieten.