Alle aandacht op de Amerikaanse beurzen gaat voorlopig uit naar de periode van de eindejaarsverkopen, die vorige week vrijdag is gestart.


Toen was het Black Friday, de dag waarop de eindejaarsverkopen traditioneel op gang worden geschoten, vandaag is het Cyber Monday. Dat is dan weer de topdag wat betreft de verkopen online. Volgens de analisten mogen we ons verwachten aan de beste vijf dagen ooit wat betreft verkopen.

Daarnaast is de aandacht deze week hoofdzakelijk toegespitst op de macro-economische indicatoren, dit in afwachting dat er een oplossing voor de 'fiscal cliff' in zicht is. Volgende week wacht opnieuw een belangrijke afspraak met de werkloosheidscijfers voor de maand november.

Alle aandacht op de Amerikaanse beurzen gaat voorlopig uit naar de periode van de eindejaarsverkopen, die vorige week vrijdag is gestart. Toen was het Black Friday, de dag waarop de eindejaarsverkopen traditioneel op gang worden geschoten, vandaag is het Cyber Monday. Dat is dan weer de topdag wat betreft de verkopen online. Volgens de analisten mogen we ons verwachten aan de beste vijf dagen ooit wat betreft verkopen. Daarnaast is de aandacht deze week hoofdzakelijk toegespitst op de macro-economische indicatoren, dit in afwachting dat er een oplossing voor de 'fiscal cliff' in zicht is. Volgende week wacht opnieuw een belangrijke afspraak met de werkloosheidscijfers voor de maand november.