Hij gaat er van uit dat de koersen in de komende jaren maar met een enkel cijfer kunnen groeien, waarvan 4 tot 6% op rekening van winstgroei kan geschreven worden, 2,50% tot 3% op basis van dividenden en slechts een beperkt groeipercentage op rekening van verdere expansie.

Maar Juvyns merkt wel op dat de aandelen van Amerikaanse bedrijven ten opzichte van vastrentende waarden en meer risicovollere activaklassen toch een aantrekkelijk rendement kunnen opleveren. De analisten hebben tot dusver de groei van de winstmarges onderschat.

Hij gaat er van uit dat de koersen in de komende jaren maar met een enkel cijfer kunnen groeien, waarvan 4 tot 6% op rekening van winstgroei kan geschreven worden, 2,50% tot 3% op basis van dividenden en slechts een beperkt groeipercentage op rekening van verdere expansie. Maar Juvyns merkt wel op dat de aandelen van Amerikaanse bedrijven ten opzichte van vastrentende waarden en meer risicovollere activaklassen toch een aantrekkelijk rendement kunnen opleveren. De analisten hebben tot dusver de groei van de winstmarges onderschat.