Dat was onder meer het geval met de lager dan verwachte omzet bij Microsoft en met de onduidelijke guidance bij onder andere Amazon.com en 3M.

Diane Garnick, investment stratege bij Invesco, maakt zich echter over een tweetal dingen zorgen. Op de eerste plaats zijn er de stress tests bij de banken, waarvan de resultaten volgende week worden bekendgemaakt.

Bovendien zijn de verwachtingen van de beleggers te hooggespannen. In de bubble era van de jaren 90 waren returns op aandelenbeleggingen van 20% de gewoonste zaak van de wereld, maar in normale omstandigheden is 5 tot 6% per jaar al een stevige return. Garnick is van mening dat er in de huidige herstelfase nog wel meer instapmogelijkheden komen.

Dat was onder meer het geval met de lager dan verwachte omzet bij Microsoft en met de onduidelijke guidance bij onder andere Amazon.com en 3M.Diane Garnick, investment stratege bij Invesco, maakt zich echter over een tweetal dingen zorgen. Op de eerste plaats zijn er de stress tests bij de banken, waarvan de resultaten volgende week worden bekendgemaakt. Bovendien zijn de verwachtingen van de beleggers te hooggespannen. In de bubble era van de jaren 90 waren returns op aandelenbeleggingen van 20% de gewoonste zaak van de wereld, maar in normale omstandigheden is 5 tot 6% per jaar al een stevige return. Garnick is van mening dat er in de huidige herstelfase nog wel meer instapmogelijkheden komen.