De beleggers keken vooral of CEO Mark Zuckerberg de beloftes kon waarmaken en dat bleek min of meer het geval te zijn. Zuckerberg had een volwaardige mobiele divisie aangekondigd, een uitdaging waar ook problemen als Google al een tijdje mee worstelen.

De inkomsten van Facebook uit mobiele advertenties verdubbelden in het vierde kwartaal, wat als een positief signaal werd ervaren. De verwachtingen van de analisten voor Facebook waren echter misschien iets te hooggespannen, wat de koersreactie verklaart.

De beleggers keken vooral of CEO Mark Zuckerberg de beloftes kon waarmaken en dat bleek min of meer het geval te zijn. Zuckerberg had een volwaardige mobiele divisie aangekondigd, een uitdaging waar ook problemen als Google al een tijdje mee worstelen. De inkomsten van Facebook uit mobiele advertenties verdubbelden in het vierde kwartaal, wat als een positief signaal werd ervaren. De verwachtingen van de analisten voor Facebook waren echter misschien iets te hooggespannen, wat de koersreactie verklaart.