Rose wijst er op dat de Shanghai Composite Index opnieuw de wind in de zeilen heeft, wat een bewijst vormt van de ongelooflijke groei die het land kan blijven neerzetten.

Over de situatie op de vastgoedmarkt maakt Rose zich niet zo veel zorgen. Hij doet dat evenmin over een mogelijke groeivertraging. Zijn stelling is dat veel bedrijven niet weten op welke manier ze met China zaken moeten doen.

Er zijn momenteel twee factoren bepalend voor de Chinese economie. Er doet zich allereerst een vorm van binnenlandse outsourcing door, gericht op het goedkopere noorden en westen.

Daarnaast houden illegale Cambodjaanse en Vietnamese arbeidskrachten arbeid goedkoop. Met deze twee factoren moet wel degelijk rekening worden gehouden, aldus nog Rose.

Rose wijst er op dat de Shanghai Composite Index opnieuw de wind in de zeilen heeft, wat een bewijst vormt van de ongelooflijke groei die het land kan blijven neerzetten. Over de situatie op de vastgoedmarkt maakt Rose zich niet zo veel zorgen. Hij doet dat evenmin over een mogelijke groeivertraging. Zijn stelling is dat veel bedrijven niet weten op welke manier ze met China zaken moeten doen. Er zijn momenteel twee factoren bepalend voor de Chinese economie. Er doet zich allereerst een vorm van binnenlandse outsourcing door, gericht op het goedkopere noorden en westen. Daarnaast houden illegale Cambodjaanse en Vietnamese arbeidskrachten arbeid goedkoop. Met deze twee factoren moet wel degelijk rekening worden gehouden, aldus nog Rose.