Inmiddels zijn de in dat rapport gemelde uitgangspunten over te ontvangen en uitgaande betalingen gecorrigeerd waarmee de conclusie van het rapport is weggevallen.

Van de aanvankelijk ingenomen shortposities in de markt is inmiddels een deel weer teruggekocht. De recent foutief door het gerechtshof vermelde boekhoudproblemen bij een relatief kleine dochteronderneming zijn niet materieel.

Theodoor Gilissen Bankiers gaat uit van een weer langzaam terugkerend vertrouwen bij beleggers in het bedrijf na de afloop van de gemelde ontwikkelingen. De rating blijft kopen waarbij de analisten van de bank de gedaalde waardering als een goede aankoopmogelijkheid zien.

Inmiddels zijn de in dat rapport gemelde uitgangspunten over te ontvangen en uitgaande betalingen gecorrigeerd waarmee de conclusie van het rapport is weggevallen. Van de aanvankelijk ingenomen shortposities in de markt is inmiddels een deel weer teruggekocht. De recent foutief door het gerechtshof vermelde boekhoudproblemen bij een relatief kleine dochteronderneming zijn niet materieel. Theodoor Gilissen Bankiers gaat uit van een weer langzaam terugkerend vertrouwen bij beleggers in het bedrijf na de afloop van de gemelde ontwikkelingen. De rating blijft kopen waarbij de analisten van de bank de gedaalde waardering als een goede aankoopmogelijkheid zien.