Op 1 januari 2013 zal Kees Vlasblom Wim Maes opvolgen als CEO en gedelegeerd bestuurder. Wim Maes blijft bestuurder van Punch. Een en ander is het gevolg van de managementwissel bij dochteronderneming Xeikon.

Xeikon kondigde vandaag aan dat Frank Deschuytere per 1 januari 2013 Wim Maes vervangt als CEO. Wim Maes wordt lid van de Raad van Commissarissen van Xeikon; Wim Deblauwe treedt terug als commissaris.

Kees Vlasblom werd aangesteld als CFO van Xeikon in november 2009. Voordien was hij CFO van PNO Consultants B.V. dat hij hielp uitbreiden van een Nederlands tot een Europees bedrijf met vestigingen in 13 landen en circa 500 medewerkers.

Advies opbouwen blijft gehandhaafd

Jan-Willem Billiet van KBC Securities merkt op dat het vertrek van Maes bij Punch enigszins als een verrassing komt, het was namelijk Maes die Xeikon mee op de rails heeft helpen zetten. Het vertrek van Deblauwe is anderzijds geen verrassing, hij verkocht al zijn aandelen in Puch al in de voorbije maanden.

Billiet wacht op meer opheldering in de zaak, maar handhaaft in afwachting een advies opbouwen voor het aandeel. Het koersdoel bedraagt 2,75 euro, wat betekent dat er rekening gehouden met de discount slechts een beperkt opwaarts potentieel voorhanden is.

Op 1 januari 2013 zal Kees Vlasblom Wim Maes opvolgen als CEO en gedelegeerd bestuurder. Wim Maes blijft bestuurder van Punch. Een en ander is het gevolg van de managementwissel bij dochteronderneming Xeikon. Xeikon kondigde vandaag aan dat Frank Deschuytere per 1 januari 2013 Wim Maes vervangt als CEO. Wim Maes wordt lid van de Raad van Commissarissen van Xeikon; Wim Deblauwe treedt terug als commissaris. Kees Vlasblom werd aangesteld als CFO van Xeikon in november 2009. Voordien was hij CFO van PNO Consultants B.V. dat hij hielp uitbreiden van een Nederlands tot een Europees bedrijf met vestigingen in 13 landen en circa 500 medewerkers.Advies opbouwen blijft gehandhaafd Jan-Willem Billiet van KBC Securities merkt op dat het vertrek van Maes bij Punch enigszins als een verrassing komt, het was namelijk Maes die Xeikon mee op de rails heeft helpen zetten. Het vertrek van Deblauwe is anderzijds geen verrassing, hij verkocht al zijn aandelen in Puch al in de voorbije maanden. Billiet wacht op meer opheldering in de zaak, maar handhaaft in afwachting een advies opbouwen voor het aandeel. Het koersdoel bedraagt 2,75 euro, wat betekent dat er rekening gehouden met de discount slechts een beperkt opwaarts potentieel voorhanden is.