Het houdenadvies voor TNT Express blijft daarom van kracht.
Marie-Christine Lombard, CEO van TNT Express, legt haar functie neer, zo heeft de pakketdienst bevestigd.

Bernard Bot, de huidige CFO van het concern, zal op interim basis de werkzaamheden van Lombard overnemen. Bot zal daarmee ook degene zijn die TNT Express door het huidige overnameproces zal loodsen.

Geen uitspraak voor januari 2013

Zoals eerder bekend werd gemaakt, heeft het Amerikaanse UPS de geldigheid van het overnamebod op TNT Express verlengd tot 9 november 2012, in afwachting van het groene licht dat de Europese Commissie nog moet geven voor de deal.

De Wall Street Journal meldde vrijdag overigens, dat de Europese Commissie zich wellicht niet vóór januari 2013 zal uitspreken over de overnametransactie. UPS en TNT Express verwachten op dit moment nog, dat de deal begin 2013 beklonken kan worden.

Hoewel het vertrek van CEO Lombard in de ogen van ABN Amro verrassend is, denken de analisten van de bank niet dat haar afscheid negatieve gevolgen heeft voor het lopende overnametraject.

Voor wat betreft de acquisitie hangt alles nu af van het oordeel dat de Europese Commissie zal vellen over de deal. De analisten handhaven hun houdenadvies voor het aandeel TNT Express.

Het houdenadvies voor TNT Express blijft daarom van kracht. Marie-Christine Lombard, CEO van TNT Express, legt haar functie neer, zo heeft de pakketdienst bevestigd. Bernard Bot, de huidige CFO van het concern, zal op interim basis de werkzaamheden van Lombard overnemen. Bot zal daarmee ook degene zijn die TNT Express door het huidige overnameproces zal loodsen. Geen uitspraak voor januari 2013Zoals eerder bekend werd gemaakt, heeft het Amerikaanse UPS de geldigheid van het overnamebod op TNT Express verlengd tot 9 november 2012, in afwachting van het groene licht dat de Europese Commissie nog moet geven voor de deal. De Wall Street Journal meldde vrijdag overigens, dat de Europese Commissie zich wellicht niet vóór januari 2013 zal uitspreken over de overnametransactie. UPS en TNT Express verwachten op dit moment nog, dat de deal begin 2013 beklonken kan worden. Hoewel het vertrek van CEO Lombard in de ogen van ABN Amro verrassend is, denken de analisten van de bank niet dat haar afscheid negatieve gevolgen heeft voor het lopende overnametraject. Voor wat betreft de acquisitie hangt alles nu af van het oordeel dat de Europese Commissie zal vellen over de deal. De analisten handhaven hun houdenadvies voor het aandeel TNT Express.