Die gaan waarschijnlijk zijn gestegen, maar in een tempo dat maar half zo groot is als dat uit juni. De consensusverwachting ligt op een stijging met 0,20%, na voorafgaand een stijging met 0,40% in juni.

Volgens de analisten kan moeilijk worden verwacht dat de consumentenbestedingen aantrekken wanneer rekening wordt gehouden met het verlies aan kapitaalkracht uit de afgelopen maanden.

Bovendien is de werkloosheid aan het sterkste tempo gestegen sinds de jaren 30, waardoor de huisgezinnen meer zijn gaan sparen. Dat betekent dat het economisch herstel maar traag zal herstellen ook krijgen we een opleving in de bouw en in de verwerkende nijverheid.

Die gaan waarschijnlijk zijn gestegen, maar in een tempo dat maar half zo groot is als dat uit juni. De consensusverwachting ligt op een stijging met 0,20%, na voorafgaand een stijging met 0,40% in juni. Volgens de analisten kan moeilijk worden verwacht dat de consumentenbestedingen aantrekken wanneer rekening wordt gehouden met het verlies aan kapitaalkracht uit de afgelopen maanden. Bovendien is de werkloosheid aan het sterkste tempo gestegen sinds de jaren 30, waardoor de huisgezinnen meer zijn gaan sparen. Dat betekent dat het economisch herstel maar traag zal herstellen ook krijgen we een opleving in de bouw en in de verwerkende nijverheid.