Bovendien blijkt uit meerdere onderzoeken dat particulieren die zelf beleggen structureel verlies maken. Het alternatief is het inschakelen van een beleggingsadviseur en daar per kwartaal stevig voor afrekenen.

De derde optie is beleggingen uithanden geven bij een vermogensbeheerder. Ook dat heeft zijn prijs, biedt geen garantie en is bovendien alleen voor zeer grote vermogens.

Vanaf nu is er een vernieuwende mogelijkheid; beleggen met de expertise van professionals, maar wel het heft in eigen hand houden. Dit kan vanaf vandaag met ProBeleggen.

Bovendien blijkt uit meerdere onderzoeken dat particulieren die zelf beleggen structureel verlies maken. Het alternatief is het inschakelen van een beleggingsadviseur en daar per kwartaal stevig voor afrekenen. De derde optie is beleggingen uithanden geven bij een vermogensbeheerder. Ook dat heeft zijn prijs, biedt geen garantie en is bovendien alleen voor zeer grote vermogens. Vanaf nu is er een vernieuwende mogelijkheid; beleggen met de expertise van professionals, maar wel het heft in eigen hand houden. Dit kan vanaf vandaag met ProBeleggen.