De consumptie nam toe met 1 %, dat is volgens Dexia een tempo dat dicht bij dat van de laatste kwartalen aansluit. Ook de uitrustingsinvesteringen bleven stijgen, ondanks een vertraging (+3,1 %).

De buitenlandse handel was opnieuw de sterkhouder van de economie met 0,4 punten van het bbp, zo merkt Dexia op. Eind 2010 wezen de conjunctuurindicatoren op een voortzetting van de groei in een tempo van 2 % op jaarbasis.

Maar hoewel de economie wel degelijk aantrekt, ziet Dexia nog heel grote verschillen tussen de verschillende landen van de eurozone.

De consumptie nam toe met 1 %, dat is volgens Dexia een tempo dat dicht bij dat van de laatste kwartalen aansluit. Ook de uitrustingsinvesteringen bleven stijgen, ondanks een vertraging (+3,1 %). De buitenlandse handel was opnieuw de sterkhouder van de economie met 0,4 punten van het bbp, zo merkt Dexia op. Eind 2010 wezen de conjunctuurindicatoren op een voortzetting van de groei in een tempo van 2 % op jaarbasis. Maar hoewel de economie wel degelijk aantrekt, ziet Dexia nog heel grote verschillen tussen de verschillende landen van de eurozone.