Het herstel van de arbeidsmarkt is echter ongelijk van aard, verschillende Amerikaanse staten zien nog steeds jobs verdwijnen. Californië en Michigan zijn twee voorbeelden van staten waar de arbeidsmarkt herstelt.

Californië had in februari bijvoorbeeld de beste maand voor jobcreatie in meer dan 20 jaar. Nochtans zijn er nog zes staten waar in de afgelopen 12 maanden telkens jobs verloren gingen. Onder andere New Mexico en New Jersey gaan nog steeds banen verloren.

Toch zijn er uiteindelijk 44 staten waar de arbeidsmarkt tekenen van herstel te zien geeft. In 41 staten is de werkloosheidsgraad bovendien gedaald, wat als een positief signaal mag worden beschouwd. Tot dusver kwamen er in de VS 1,30 miljoen jobs bij over de afgelopen 12 maanden.

Het herstel van de arbeidsmarkt is echter ongelijk van aard, verschillende Amerikaanse staten zien nog steeds jobs verdwijnen. Californië en Michigan zijn twee voorbeelden van staten waar de arbeidsmarkt herstelt. Californië had in februari bijvoorbeeld de beste maand voor jobcreatie in meer dan 20 jaar. Nochtans zijn er nog zes staten waar in de afgelopen 12 maanden telkens jobs verloren gingen. Onder andere New Mexico en New Jersey gaan nog steeds banen verloren. Toch zijn er uiteindelijk 44 staten waar de arbeidsmarkt tekenen van herstel te zien geeft. In 41 staten is de werkloosheidsgraad bovendien gedaald, wat als een positief signaal mag worden beschouwd. Tot dusver kwamen er in de VS 1,30 miljoen jobs bij over de afgelopen 12 maanden.