De huidige rapportering wijst erop dat de totale omzet voor 2009, gesterkt door een verrassend sterk vierde kwartaal, een historisch all-time hoogtepunt van 32,5 miljoen EURO gehaald heeft.

De bron van de omzet was gelijkmatig verdeeld tussen de permanente brachytherapie en de tijdelijke brachytherapieproducten.

Ongeveer de helft van de totale omzet is immers afkomstig van de verkoop van I-125 (Iodine-125) radiotherapeutische implantaten die gebruikt worden voor de behandeling van prostaatkanker in een vroeg stadium.

De andere helft van de omzet komt voort uit de verkoop van MultiSource® HDR Co-60 tijdelijke brachytherapie-apparaten (gewoonlijk afterloaders genoemd), Ru-106 (Ruthenium) oftalmische laten en therapieaccessoires.

Bovendien werd de totale omzet ook gesterkt door inkomsten afkomstig van contracten die eerder in het jaar in Rusland ondertekend werden.

De inkomsten voor interest en taksen (EBIT) bedraagt nagenoeg 6 miljoen RU voor 2009, wat dus meer dan het dubbele is van het bedrag dat vorig jaar geboekt werd, zijnde 2,4 miljoen EURO in 2008).

De huidige rapportering wijst erop dat de totale omzet voor 2009, gesterkt door een verrassend sterk vierde kwartaal, een historisch all-time hoogtepunt van 32,5 miljoen EURO gehaald heeft. De bron van de omzet was gelijkmatig verdeeld tussen de permanente brachytherapie en de tijdelijke brachytherapieproducten. Ongeveer de helft van de totale omzet is immers afkomstig van de verkoop van I-125 (Iodine-125) radiotherapeutische implantaten die gebruikt worden voor de behandeling van prostaatkanker in een vroeg stadium. De andere helft van de omzet komt voort uit de verkoop van MultiSource® HDR Co-60 tijdelijke brachytherapie-apparaten (gewoonlijk afterloaders genoemd), Ru-106 (Ruthenium) oftalmische laten en therapieaccessoires. Bovendien werd de totale omzet ook gesterkt door inkomsten afkomstig van contracten die eerder in het jaar in Rusland ondertekend werden. De inkomsten voor interest en taksen (EBIT) bedraagt nagenoeg 6 miljoen RU voor 2009, wat dus meer dan het dubbele is van het bedrag dat vorig jaar geboekt werd, zijnde 2,4 miljoen EURO in 2008).