De waarde van de toenmalige munt daalde snel, uiteindelijk werd voedsel duur en zeldzaam. De Franse koningen waren elk begrip van de realiteit kwijtgeraakt, ze deden nog altijd alsof er niets aan de hand was. Op een bepaald moment ging het zo niet meer verder en moest er ingegrepen worden.

De overheid ging op grote schaal geld drukken, waarbij ze zich er niet aan stoorden dat vorige experimenten met papieren geld telkens hopeloos waren mislukt.

Ongeveer dezelfde situatie doet zich volgens Tyler Durden van Zerohedge nu opnieuw voor en de gevolgen zullen mogelijk dezelfde zijn.

De waarde van de toenmalige munt daalde snel, uiteindelijk werd voedsel duur en zeldzaam. De Franse koningen waren elk begrip van de realiteit kwijtgeraakt, ze deden nog altijd alsof er niets aan de hand was. Op een bepaald moment ging het zo niet meer verder en moest er ingegrepen worden. De overheid ging op grote schaal geld drukken, waarbij ze zich er niet aan stoorden dat vorige experimenten met papieren geld telkens hopeloos waren mislukt. Ongeveer dezelfde situatie doet zich volgens Tyler Durden van Zerohedge nu opnieuw voor en de gevolgen zullen mogelijk dezelfde zijn.