27% van de inwoners van de Verenigde Staten blijkt geen dollar spaargeld te hebben, 46% van de Amerikanen hebben minder dan 800 dollar aan spaargeld. Geleidelijk aan verandert het land in een gemeenschap waar part-time werken de regel in plaats van de uitzondering wordt.

Bijna 50 miljoen Amerikanen zijn afgezakt tot het stadium van armoede en overleden uitsluitend op footstamps. Zeer verontrustend is dat de Amerikaanse regering de grootste werkgever is geworden, in de privé-sector zijn miljoenen goed betaalde jobs verdwenen.

27% van de inwoners van de Verenigde Staten blijkt geen dollar spaargeld te hebben, 46% van de Amerikanen hebben minder dan 800 dollar aan spaargeld. Geleidelijk aan verandert het land in een gemeenschap waar part-time werken de regel in plaats van de uitzondering wordt. Bijna 50 miljoen Amerikanen zijn afgezakt tot het stadium van armoede en overleden uitsluitend op footstamps. Zeer verontrustend is dat de Amerikaanse regering de grootste werkgever is geworden, in de privé-sector zijn miljoenen goed betaalde jobs verdwenen.