De bekende Amerikaanse beleggingsspecialist Seth Klarman heeft zich al vaker uitgelaten over de moeilijkheidsgraad van het hedendaags beleggen.

Geld op spaarrekeningen brengt weinig of niets op, maar hetzelfde geldt ook voor andere vastrentende waarden.

Bovendien zijn de valutamarkten dusdanig in beweging dat uitwijken naar hoogrenderende munten zoals bijvoorbeeld de Australische dollar niet zonder gevaren is.

De beurs zou een alternatief kunnen vormen, ware het niet dat de beurskoersen door de ingreep van de FED op een kunstmatige manier naar omhoog gestuwd worden.

Hetzelfde geldt voor grondstoffen, waarbij de capriolen van de goudprijs bovendien ook nog eens wijzen op de gevaren verbonden aan een belegging in goud. Klarman moet het antwoord op de vraag waarin u moet beleggen dus helaas schuldig blijven.

De bekende Amerikaanse beleggingsspecialist Seth Klarman heeft zich al vaker uitgelaten over de moeilijkheidsgraad van het hedendaags beleggen. Geld op spaarrekeningen brengt weinig of niets op, maar hetzelfde geldt ook voor andere vastrentende waarden. Bovendien zijn de valutamarkten dusdanig in beweging dat uitwijken naar hoogrenderende munten zoals bijvoorbeeld de Australische dollar niet zonder gevaren is. De beurs zou een alternatief kunnen vormen, ware het niet dat de beurskoersen door de ingreep van de FED op een kunstmatige manier naar omhoog gestuwd worden. Hetzelfde geldt voor grondstoffen, waarbij de capriolen van de goudprijs bovendien ook nog eens wijzen op de gevaren verbonden aan een belegging in goud. Klarman moet het antwoord op de vraag waarin u moet beleggen dus helaas schuldig blijven.