Afgaande op deze cijfers gaat men er van uit dat die vermogensbeheertak in het vierde kwartaal ongeveer EUR 5 miljoen aan inkomsten genereert.

Daarmee worden de negatieve tendensen teniet gedaan waaraan het bedrijf is blootgesteld in het vierde kwartaal: ontslagvergoedingen, lagere tarieven en volumes en hogere marketinguitgaven.

Op de aandelenmarkten verbetert het momentum. Dat zou kunnen betekenen dat klanten meer in beweging komen, wat de inkomsten van BinckBank positief beïnvloed.

De verwachtingen dit jaar voor BinckBank worden opwaarts bijgesteld, maar het is nog te vroeg om positief te zijn over het aandeel. De analisten van ABN Amro handhaven hun opinie houden.

Afgaande op deze cijfers gaat men er van uit dat die vermogensbeheertak in het vierde kwartaal ongeveer EUR 5 miljoen aan inkomsten genereert. Daarmee worden de negatieve tendensen teniet gedaan waaraan het bedrijf is blootgesteld in het vierde kwartaal: ontslagvergoedingen, lagere tarieven en volumes en hogere marketinguitgaven. Op de aandelenmarkten verbetert het momentum. Dat zou kunnen betekenen dat klanten meer in beweging komen, wat de inkomsten van BinckBank positief beïnvloed. De verwachtingen dit jaar voor BinckBank worden opwaarts bijgesteld, maar het is nog te vroeg om positief te zijn over het aandeel. De analisten van ABN Amro handhaven hun opinie houden.