De echte goudkevers durven van de correcties gebruikmaken om in te stappen, maar ze adviseren wel om zeer kieskeurig te zijn. Vermijd Amerikaanse beleggingsfondsen die in goud beleggen en kies voor 'the real thing'. Via die ETF's belegt u eigenlijk in papieren goud en dat is momenteel niet de meest veilige manier.

Fondsen als SPDR Gold Trust GLD en "iShares Silver Trust zullen in geval van een bankrun weinig of geen bescherming bieden, die bescherming vindt u alleen bij fysiek goud. Wie meer wil weten over goud, kan terecht bij het ebookEverything You Need to Know About Investing in Gold and Silver van Cody Willard.

De echte goudkevers durven van de correcties gebruikmaken om in te stappen, maar ze adviseren wel om zeer kieskeurig te zijn. Vermijd Amerikaanse beleggingsfondsen die in goud beleggen en kies voor 'the real thing'. Via die ETF's belegt u eigenlijk in papieren goud en dat is momenteel niet de meest veilige manier. Fondsen als SPDR Gold Trust GLD en "iShares Silver Trust zullen in geval van een bankrun weinig of geen bescherming bieden, die bescherming vindt u alleen bij fysiek goud. Wie meer wil weten over goud, kan terecht bij het ebookEverything You Need to Know About Investing in Gold and Silver van Cody Willard.