De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer driekwart procent hoger. De Europese Unie en het IMF hebben een akkoord bereikt voor een reddingsplan voor Griekenland. Buiten dat reddingsplan ontvangen de Grieken nog eens 1 miljard euro aan steun.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van bijna anderhalf procent. Daarmee komt de index weer aankloppen bij de kaap van 2550. De verliezers van gisteren, de banken en de financials, zijn de winnaars van vandaag.

De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer driekwart procent hoger. De Europese Unie en het IMF hebben een akkoord bereikt voor een reddingsplan voor Griekenland. Buiten dat reddingsplan ontvangen de Grieken nog eens 1 miljard euro aan steun. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van bijna anderhalf procent. Daarmee komt de index weer aankloppen bij de kaap van 2550. De verliezers van gisteren, de banken en de financials, zijn de winnaars van vandaag.