De publicatie van een tegenvallende index van de aankoopmanagers heeft de beleggers er nogmaal attent op gemaakt dat de Chinese economie kwetsbaar blijft voor een verdere vertraging. De vraag is alleen of we een harde dan wel een zachte landing van de economie zullen beleven.

Jackson Wong, vice president bij Tanrich Securities Co. in Hong Kong, sluit de risico's op een harde landing niet bij voorbaat uit, gezien de aanhoudende zwakte in de verwerkende industrie. De Chinese regering staat voor de uitdaging dat ze de economie opnieuw in evenwicht moet krijgen.

De publicatie van een tegenvallende index van de aankoopmanagers heeft de beleggers er nogmaal attent op gemaakt dat de Chinese economie kwetsbaar blijft voor een verdere vertraging. De vraag is alleen of we een harde dan wel een zachte landing van de economie zullen beleven. Jackson Wong, vice president bij Tanrich Securities Co. in Hong Kong, sluit de risico's op een harde landing niet bij voorbaat uit, gezien de aanhoudende zwakte in de verwerkende industrie. De Chinese regering staat voor de uitdaging dat ze de economie opnieuw in evenwicht moet krijgen.