De BEL 20 verloor in Brussel bijna 3% en kon slechts op het nippertje standhouden boven het niveau van 1700. Een correctie was na de forse opwaartse beweging van de afgelopen weken niet onlogisch.

Bij de banken gingen zowel Dexia als KBC fors onderuit, beide aandelen verloren meer dan 12%. Nog in de financiële sector was Fortis de op twee na sterkste daler, met een verlies van iets meer dan 7%.

Ook Umicore en Befimmo hadden het hard te verduren. Maar twee aandelen uit de BEL 20 hielden stand in de plus, het betrof meer bepaald Telenet en vooral Colruyt.

De BEL 20 verloor in Brussel bijna 3% en kon slechts op het nippertje standhouden boven het niveau van 1700. Een correctie was na de forse opwaartse beweging van de afgelopen weken niet onlogisch. Bij de banken gingen zowel Dexia als KBC fors onderuit, beide aandelen verloren meer dan 12%. Nog in de financiële sector was Fortis de op twee na sterkste daler, met een verlies van iets meer dan 7%. Ook Umicore en Befimmo hadden het hard te verduren. Maar twee aandelen uit de BEL 20 hielden stand in de plus, het betrof meer bepaald Telenet en vooral Colruyt.