In de bankpoot was er over het vierde kwartaal een verlies van €1,06 mrd. Deze divisie bleef op jaarbasis echter winstgevend. De jaarwinst van de bankpoot bedroeg €722 mln.

De verzekeringspoot gaf een onderliggend verlies van €2,03 mrd bekend, dit als gevolg van verliezen geleden op investeringen. Desinvesteringen en eenmalige factoren droegen nog voor €611 mln euro negatief bij aan het resultaat, zodat het totaal verlies uitkwam op €3,71.

Het verlies per aandeel over het vierde kwartaal bedroeg €1,82, tegenover nog een nettowinst van €1,18 over dezelfde periode een jaar eerder.

In de bankpoot was er over het vierde kwartaal een verlies van €1,06 mrd. Deze divisie bleef op jaarbasis echter winstgevend. De jaarwinst van de bankpoot bedroeg €722 mln. De verzekeringspoot gaf een onderliggend verlies van €2,03 mrd bekend, dit als gevolg van verliezen geleden op investeringen. Desinvesteringen en eenmalige factoren droegen nog voor €611 mln euro negatief bij aan het resultaat, zodat het totaal verlies uitkwam op €3,71. Het verlies per aandeel over het vierde kwartaal bedroeg €1,82, tegenover nog een nettowinst van €1,18 over dezelfde periode een jaar eerder.