In November 2006 kondigde Ablynx de exclusieve onderzoeks- en licentieovereenkomst met Pfizer aan (oorspronkelijk getekend met Wyeth Pharmaceuticals).

Dit is een overeenkomst met een potentiële waarde van $212,5 miljoen in reeds ontvangen en toekomstige mijlpaalbetalingen voor de commercialisering van producten voor diversie indicaties.

Bovendien komt Ablynx in aanmerking om royalty's te ontvangen op de verkoop. Pfizer heeft de exclusieve rechten om de anti-TNF-alfa Nanobodies die onder deze samenwerking ontwikkeld werden, verder te ontwikkelen en te commercialiseren.

De meest gevorderde kandidaat is in een Fase II studie in patiënten met reumatoïde artritis.

In November 2006 kondigde Ablynx de exclusieve onderzoeks- en licentieovereenkomst met Pfizer aan (oorspronkelijk getekend met Wyeth Pharmaceuticals). Dit is een overeenkomst met een potentiële waarde van $212,5 miljoen in reeds ontvangen en toekomstige mijlpaalbetalingen voor de commercialisering van producten voor diversie indicaties. Bovendien komt Ablynx in aanmerking om royalty's te ontvangen op de verkoop. Pfizer heeft de exclusieve rechten om de anti-TNF-alfa Nanobodies die onder deze samenwerking ontwikkeld werden, verder te ontwikkelen en te commercialiseren. De meest gevorderde kandidaat is in een Fase II studie in patiënten met reumatoïde artritis.