Daardoor zou het verlies voor de beleggers relatief beperkt blijven. Een verlenging van de looptijd van de Griekse schulden lijkt steeds meer acceptabel, zoals ook de Duitse vice-minister van financiën Jörg Asmussen liet doorschemeren.

Volgens Asmussen betreft het echter slechts een optie en is het nog geen zekerheid. Ook andere Europese politici lijken niet onwillig te zijn en ook de Grieken zeggen niet nee. Minister Spyros Kouvelis verklaarde gisteren over een 'zachte' herschikking te willen praten.

Daardoor zou het verlies voor de beleggers relatief beperkt blijven. Een verlenging van de looptijd van de Griekse schulden lijkt steeds meer acceptabel, zoals ook de Duitse vice-minister van financiën Jörg Asmussen liet doorschemeren. Volgens Asmussen betreft het echter slechts een optie en is het nog geen zekerheid. Ook andere Europese politici lijken niet onwillig te zijn en ook de Grieken zeggen niet nee. Minister Spyros Kouvelis verklaarde gisteren over een 'zachte' herschikking te willen praten.