Het belangrijkste was dat Aegon zegt Eur 1 mrd van de investering van de Staat van de totale Eur 3 mrd vervroegd terug te willen betalen.

Verder handhaaft het de doelstellingen van het terugbrengen van de risico's en het besparen van kosten.

De verzekeraar ligt op schema om de Eur 150 mln kostenbesparing in 2009 te realiseren. Belangrijk is verder dat Aegon meer bedrijfsobligaties in de portefeuille gaat kopen (hierin was het onderwogen) om te profiteren van de hoge 'credit yields'.

De marge voor levensverzekeraars zijn in het huidige klimaat enorm gedaald, maar Aegon verwacht wel dat op termijn het rendement op eigen vermogen tussen de 12% en 14% kan liggen.

Aegon is voor Theodoor Gilissen Bankiers Hold omdat een eventuele verlaging van de credit rating (nu AA) negatieve gevolgen zal hebben.

Het belangrijkste was dat Aegon zegt Eur 1 mrd van de investering van de Staat van de totale Eur 3 mrd vervroegd terug te willen betalen. Verder handhaaft het de doelstellingen van het terugbrengen van de risico's en het besparen van kosten. De verzekeraar ligt op schema om de Eur 150 mln kostenbesparing in 2009 te realiseren. Belangrijk is verder dat Aegon meer bedrijfsobligaties in de portefeuille gaat kopen (hierin was het onderwogen) om te profiteren van de hoge 'credit yields'.De marge voor levensverzekeraars zijn in het huidige klimaat enorm gedaald, maar Aegon verwacht wel dat op termijn het rendement op eigen vermogen tussen de 12% en 14% kan liggen. Aegon is voor Theodoor Gilissen Bankiers Hold omdat een eventuele verlaging van de credit rating (nu AA) negatieve gevolgen zal hebben.