De strategieën Floating Income en Diversified Income van de fondsbeheerder hebben de flexibiliteit om te investeren in verschillende kredietmarkten wereldwijd, waaronder schuldpapier in opkomende markten, investment grade bedrijfsobligaties en high yield-obligaties.

Zo kunnen bij deze strategieën de aantrekkelijkste beleggingsmogelijkheden worden geselecteerd, en kunnen uitgevende instellingen worden gekozen die waarschijnlijk de hobbelige weg naar het 'New Normal' relatief goed zullen doorstaan.

De strategie Floating Income van PIMCO is zo ingericht dat investeerders in vastrentende waarden kunnen blijven zitten en een beleggingsallocatie aan de bovenkant van de kapitaalstructuur binnen de kredietmarkten kunnen aanhouden, terwijl ze weggaan uit de vastrentende sectoren die het kwetsbaarst zijn voor rentestijgingen.

De strategieën Floating Income en Diversified Income van de fondsbeheerder hebben de flexibiliteit om te investeren in verschillende kredietmarkten wereldwijd, waaronder schuldpapier in opkomende markten, investment grade bedrijfsobligaties en high yield-obligaties. Zo kunnen bij deze strategieën de aantrekkelijkste beleggingsmogelijkheden worden geselecteerd, en kunnen uitgevende instellingen worden gekozen die waarschijnlijk de hobbelige weg naar het 'New Normal' relatief goed zullen doorstaan. De strategie Floating Income van PIMCO is zo ingericht dat investeerders in vastrentende waarden kunnen blijven zitten en een beleggingsallocatie aan de bovenkant van de kapitaalstructuur binnen de kredietmarkten kunnen aanhouden, terwijl ze weggaan uit de vastrentende sectoren die het kwetsbaarst zijn voor rentestijgingen.