De EBITA-marge steeg tot 20,1% en de winst per aandeel klom met 10% tegen constante valuta. Het dividend stijgt miniem tot 0,65 EUR.

Voor 2009 rekent het management op een EBITA-marge in lijn met die van het afgelopen jaar en op een geringe winstdaling, maar zwijgt over de verwachte omzetontwikkeling.

Het defensieve Wolters Kluwer is te behouden. SG Private Banking verlaagde de winstschattingen lichtjes en verlaagde het koersdoel van 18 EUR naar 15,5 EUR. In de mediasector gaat de voorkeur uit naar Vivendi en Publicis.

De EBITA-marge steeg tot 20,1% en de winst per aandeel klom met 10% tegen constante valuta. Het dividend stijgt miniem tot 0,65 EUR. Voor 2009 rekent het management op een EBITA-marge in lijn met die van het afgelopen jaar en op een geringe winstdaling, maar zwijgt over de verwachte omzetontwikkeling. Het defensieve Wolters Kluwer is te behouden. SG Private Banking verlaagde de winstschattingen lichtjes en verlaagde het koersdoel van 18 EUR naar 15,5 EUR. In de mediasector gaat de voorkeur uit naar Vivendi en Publicis.