Het gaat om een deel van de aandelen die DHL heeft verworven naar aanleiding van de afsluiting van de sale-and-rentback transactie van 31 maart 2009, die heeft geleid tot een kapitaalverhoging van meer dan 21,9 miljoen euro voor WDP.

Tevens meldde de familie Jos De Pauw (dit zijn Robert De Pauw, Anne De Pauw, Tony De Pauw en Kathleen De Pauw handelend in onderling overleg) dat ze haar belang in de bevak opnieuw heeft verhoogd tot 31,4%.

Hiermee bevestigt de familie Jos De Pauw haar positie als referentieaandeelhouder van WDP, na de kapitaalverhoging in het kader van de DHL-transactie van eerder deze week, waardoor haar belang was gezakt van 31,5% naar 28,8%.

Op basis van deze informatie handhaaft Bank Degroof een rating 'accumulate', maar wordt het koersdoel verlaagd van 36 naar 32 euro.

Het gaat om een deel van de aandelen die DHL heeft verworven naar aanleiding van de afsluiting van de sale-and-rentback transactie van 31 maart 2009, die heeft geleid tot een kapitaalverhoging van meer dan 21,9 miljoen euro voor WDP. Tevens meldde de familie Jos De Pauw (dit zijn Robert De Pauw, Anne De Pauw, Tony De Pauw en Kathleen De Pauw handelend in onderling overleg) dat ze haar belang in de bevak opnieuw heeft verhoogd tot 31,4%. Hiermee bevestigt de familie Jos De Pauw haar positie als referentieaandeelhouder van WDP, na de kapitaalverhoging in het kader van de DHL-transactie van eerder deze week, waardoor haar belang was gezakt van 31,5% naar 28,8%. Op basis van deze informatie handhaaft Bank Degroof een rating 'accumulate', maar wordt het koersdoel verlaagd van 36 naar 32 euro.