Hij verlaagt de guidance voor het bedrijf voor 2013 op basis van de voorzichtige commentaar met betrekking tot de outlook. Momenteel zijn er weinig katalysatoren die de koers in beweging kunnen krijgen.

Rekening houdend met de vraag in het eerste kwartaal, de beperkte waarschijnlijkheid van een verbetering op korte termijn in de marktomstandigheden en de hogere afschrijvingslasten, zal de recurrente EBIT voor het volledige jaar bij Umicore naar verwachting tussen € 300 miljoen en € 330 miljoen bedragen.

Zoals eerder aangekondigd, startte Umicore met de inkoop van eigen aandelen. Tot en met 26 april werden 377.380 eigen aandelen ingekocht, of 0,3% van de uitgegeven aandelen. Umicore hield daardoor op 26 april 8.244.306 aandelen in eigen bezit, of 6,9% van de uitgegeven aandelen.

Hij verlaagt de guidance voor het bedrijf voor 2013 op basis van de voorzichtige commentaar met betrekking tot de outlook. Momenteel zijn er weinig katalysatoren die de koers in beweging kunnen krijgen. Rekening houdend met de vraag in het eerste kwartaal, de beperkte waarschijnlijkheid van een verbetering op korte termijn in de marktomstandigheden en de hogere afschrijvingslasten, zal de recurrente EBIT voor het volledige jaar bij Umicore naar verwachting tussen € 300 miljoen en € 330 miljoen bedragen. Zoals eerder aangekondigd, startte Umicore met de inkoop van eigen aandelen. Tot en met 26 april werden 377.380 eigen aandelen ingekocht, of 0,3% van de uitgegeven aandelen. Umicore hield daardoor op 26 april 8.244.306 aandelen in eigen bezit, of 6,9% van de uitgegeven aandelen.