Door een afwaardering van een half miljard EUR op het overgenomen Vedior belandde de nettowinst in het vierde kwartaal in het rood. De marktontwikkeling sinds de start van het jaar is zorgwekkend.

Indien een herstel uitblijft, worden bijkomende besparingen doorgevoerd. De schuldenlast is onder controle, maar indien de resultaten blijven verslechteren, valt een kapitaalverhoging niet uit te sluiten.

Dit is volgens SG Private Banking het grootste risico voor een belegging in Randstad. Het dividend wordt geschrapt. Het aandeel is te behouden. De analisten van SG Private Banking verlagen hun winstschattingen en passen het koersdoel neerwaarts aan tot 12 EUR (was 16 EUR).

Door een afwaardering van een half miljard EUR op het overgenomen Vedior belandde de nettowinst in het vierde kwartaal in het rood. De marktontwikkeling sinds de start van het jaar is zorgwekkend. Indien een herstel uitblijft, worden bijkomende besparingen doorgevoerd. De schuldenlast is onder controle, maar indien de resultaten blijven verslechteren, valt een kapitaalverhoging niet uit te sluiten. Dit is volgens SG Private Banking het grootste risico voor een belegging in Randstad. Het dividend wordt geschrapt. Het aandeel is te behouden. De analisten van SG Private Banking verlagen hun winstschattingen en passen het koersdoel neerwaarts aan tot 12 EUR (was 16 EUR).