De sterkere yen zorgde echter voor hoge wisselkoersverliezen op activa. Het management verlaagde de jaardoelstellingen. De reden is tweeërlei. De stijgende yen holt de omzet- en winstgroei uit.

Daarnaast werden de verkopen van Wii neerwaarts bijgesteld, zowel op vlak van consoles als van software. Nintendo presteerde het afgelopen kwartaal een stuk sterker dan andere consumentenelektronica-bedrijven.

Omwille van het groeipotentieel, de aantrekkelijke waardering en de sterke balans handhaaft SG Private Banking een koopadvies met een verlaagd koersdoel van 37.000 JPY.

De sterkere yen zorgde echter voor hoge wisselkoersverliezen op activa. Het management verlaagde de jaardoelstellingen. De reden is tweeërlei. De stijgende yen holt de omzet- en winstgroei uit. Daarnaast werden de verkopen van Wii neerwaarts bijgesteld, zowel op vlak van consoles als van software. Nintendo presteerde het afgelopen kwartaal een stuk sterker dan andere consumentenelektronica-bedrijven. Omwille van het groeipotentieel, de aantrekkelijke waardering en de sterke balans handhaaft SG Private Banking een koopadvies met een verlaagd koersdoel van 37.000 JPY.