Daarnaast is het businessmodel divers, met een stabiele blootstelling in veerkrachtige sectoren als Services en Software. De analisten van ABN Amro constateren dat de balans van Hewlett-Packard solide is, terwijl de synergieën uit de acquisitie van EDS vorm beginnen te krijgen.

Het fonds heeft een korting van 20% ten opzichte van zijn sectorgenoot IBM en 35% op de gehele IT-sector. Het aandeel blijft staan op de lijst met aanbevelingen van ABN Amro.

Vanwege de toenemende marktrisico's door de economische crisis, verlagen de analisten van de bank wel het koersdoel naar USD 36 van USD 45.

Daarnaast is het businessmodel divers, met een stabiele blootstelling in veerkrachtige sectoren als Services en Software. De analisten van ABN Amro constateren dat de balans van Hewlett-Packard solide is, terwijl de synergieën uit de acquisitie van EDS vorm beginnen te krijgen. Het fonds heeft een korting van 20% ten opzichte van zijn sectorgenoot IBM en 35% op de gehele IT-sector. Het aandeel blijft staan op de lijst met aanbevelingen van ABN Amro. Vanwege de toenemende marktrisico's door de economische crisis, verlagen de analisten van de bank wel het koersdoel naar USD 36 van USD 45.